Culturism - Culturismul.ro
Legume care pot elimina celulita

Legume care elimina celulita

Legume care pot elimina celulita

Majoritatea femeilor lupta cu o problema tot mai frecventa si anume eliminarea celulitei. O metoda eficienta este includerea in programul tau alimentar legume cu ajutorul carora corpul va procesa mai rapid celulele adipoase eliminind astfel celulita.
Specialisti spun ca cele mai eficiente legume in eliminarea celulitei sunt roşia, varza de Bruxelles, morcovul, spanacul, ardeiul gras şi ţelina.

Roşia
Rosiile sunt bogate in antioxidanţi si Licopen care ajuta corpul la dizolvarea mai rapida a grasimi si protejeza celulele de distrugere.

Varza de Bruxelles
Contine foarte multe vitamine, ferindu-te de cancer, regenerand celulele si eliminand celulita. 4 verze de Bruxelles contine aproximativ 240 mg de vitamine, ceea ce inseamna de doua ori mai mult decat consumul zilnic de vitamine.

Morcovul
Este bogat in fibre dietetice, antioxidanţi si minerale printre care si potasiu, vitamina C şi B6, acid folic, magneziu si vitamina A  ajutand astfel eliminarea grasimi.

Spanacul
Contine foarte multi antioxidanţi printre care vitamina A, C, E, K, B9 si magneziu ajutand astfel corpul la o regenerare mai rapida a celulelor, ajutand la eliminarea grasimi.

Ardeiul gras
Ardeii grasi in general sunt buni inpotriva eliminari grasimi dar cei mai buni sunt cei de culoare rosie deoarece contin Licopec ca si rosiile si sunt mai bogati in vitamine si antioxidanti. Contine foarte mult vitamina C, care ajuta la protejarea tesutului muscular.

Ţelina
Telina contine vitamina C si substanţe active, fiind benefica pentru corp reducand colesterolul si intarind sistemul imunitar. De asemenea reduce stresul si tesutul adipos.

Valleus

Add comment