Culturism - Culturismul.ro
Exercitii pentru un fund bombat
Culturism - Culturismul.ro > Fitness > Exercitii pentru un fund bombat

Exercitii pentru un fund bombat

Exercitii pentru un fund bombat
Fetelor, daca nu sunteti multumite de fundul vostru il puteti modela cu doar 5-10 minute pe zi. Aceste exercitii nu necesita aparate si de accea se pot face si in intimitatea casei voastre.

Exercitii:

1. Stai in pozitie verticala, cu picioarele departate, bratele si degetele de la picioare in lateral. Contractandu-ti muschii si indoindu-ti genunchii, lasa-ti corpul cat de jos poti. In acelasi timp, ridica-ti bratele drepte in fata corpului, la inaltimea umerilor, tinand palmele orientate in jos. Ramai in aceasta pozitie 2 secunde, apoi revino la pozitia initiala. Repeta miscarea de 20 de ori.

2. Stai dreapta, cu picioarele foarte putin departate si degetele de la picioare orientate in fata. Indoaie genunchii la 90 de grade. Intinde piciorul stang in spate, iar mana dreapta sa atinga podeaua. Indreapta mana stanga in fata pana la nivelul capului, palma orientate in afara. Revino la pozitia initiala si repeta msicarea cu piciorul drept.

3. Stai cu un picior in fata si te lasi pana cand genunchiul este indoit la 90 de grade, dupa care te ridici in pozitia initiala si cobori din nou. Vei face 10 repetari cu un picior in fata dupa care vei schimba piciorul si vei face alte 10 repetari al acelasi exercitiu.

4.  Stai in pozitie verticala, bratele in lateral, cu talpa dreapta asezata pe un prosopel impaturit. Indoaie genunchiul stang la 90 de grade, timp in care aluneci cu piciorul drept in lateral, pana numeri pana la 4. Adu usor piciorul drept in pozitie initiala, indreptand, in acelasi timp, picioul stang. Vei face cate repetari poti dupa care vei repeta miscarea alternand picioarele.

5. Stai dreapta, cu picioarele usor departate. Lasa-ti greutatea pe piciorul stang, ridicand piciorul drept, intins, in spate. Extinde-ti bratele in fata. Revino la pozitia initiala schimba piciorul si repeta miscarea.

6.Din pozitia orizontala cu bratele intinse pe langa corp, se va indoi un picior si se va sprijini pe sol. Piciorul opus se va mentine drept, ridicandu-se odata cu bazinul de la podea, pana se va obtine o linie dreapta de la umeri pana la glezna piciorului, dupa care se va reveni in pozitia de start. Acest exercitiu se va face alternativ pe ambele picioare.Valleus

Add comment