Culturism - CulturismFitness.ro

Flexii Cu Bara Din Sezand

 

flexii cu bara din sezand

 Flexiile cu haltera din sezand – Creste masa si forta bicepsilor

Pozitia de start

-Te asezi pe o banca orizontala si iti sprijini bine picioarele in podea,apuci o bara(dreapta sau EZ)pe care o lasi pe coapse, cu o priza tip supinatie,la latimea umerilor.

Modul de executie

-Tragi bara spre umeri apoi o cobori pana ce atinge coapsele(dar fara sa o lasi pe coapse pentru a te odihni).Executi numarul de repetari pe care ti l-ai propus.

Diferenta dintre flexiile cu bara din stand si cele din sezut este amplitudinea miscarii.La flexiile din sezand coatele sunt indoite la aproximativ 90 de grade,flexia incepand din acest punct,in timp ce la flexiile din stand extinzi coatele complet pana cand bratele ajung perpendiculare pe podea.Cand executati flexii din sezand veti elimina prima parte a miscarii(de la bratele intinse pana la coatele indoite la 90 de grade),astfel vei incepe din punctul cel mai puternic.Aceasta varianta a flexiilor din sezand izoleaza mai bine bicepsul pentru ca scade implicarea brahialului si brahioradialului.
In mare parte a timpului antreneaza-te cu flexii complete,dar introdu si flexiile din sezand in antrenamentul tau pentru ca iti vor dezvolta masa si forta.

Efectueaza flexiile din sezand la inceputul antrenamentului tau pentru biceps:Executa 3 seturi de flexii din sezand,dupa care vei face 2-3 seturi de flexii din stand (amplitudinea maxima a miscarii).Dupa aceea mai executa inca 1-2 exercitii pentru biceps.

Graffiti

Add comment