Culturism - Culturismul.ro
Omega-3 creste masa musculara

Omega-3 creste masa musculara

Omega-3 creste masa musculara

Omega-3 creste masa musculara

Omega-3 este un supliment cu ulei de peste care contine acizii grasi Omega-3 si este folosit pentru inbunatatirea sistemului cardiac.

Studiile recente arata ca suplimentele cu Omega-3 accelereaza sinteza proteinelor la persoanele in varsta prin cresterea nivelului de insuluina si a unei proteine numite mTOR. Acesta controleaza apetitul din creier si creste zinteza generala a proteinelor.

Masa musculara scade pe masura ce organismul inainteaza in varsta din cauza scaderii sintezei proteinelor, ceea ce duce la incetinirea procesului de crestere a masei musculare si a fortei. Acest lucru se intampla datorita cresterii rezistentei la insulina odata cu inaintarea in varsta afectand astfel capacitatea de producere a masi musculare.

Prin stimularea de catre Omega-3 a insulinei care este unul dintre cei mai importanti hormoni anabolici si a proteinei mTOR care reduce senzatia de foame si previne distrugerea proteinelor din organism duce la inbunatatirea depunerii de masa musculara la persoanele in varsta, cat si la persoanele tinere.

Add comment