Culturism - Culturismul.ro
Culturism - Culturismul.ro > Fitness > Mersul pe role ajuta la slabit

Mersul pe role ajuta la slabit

Mersul pe role ajuta la slabit

Mersul pe role este una dintre cele mai bune solutii in care poti combina utilul cu placutul. Acest tip de miscare este foarte bun in special pentru tonifierea musculaturii coapselor si a feselor, locul unde majoritatea femeilor sunt afectate de celulita.

Beneficiile mersului pe role nu este numai pentru mentinerea tonusului fizic ci si pentru buna dispozitie, deoarece senzatia de libertate data de aceasta activitate inbunatateste starea psihica. Trebuie mentionat faptul ca mersul pe role inbunatateste reflexele si dezvolta simtul echilibrului.

Mersul pe role este echivalent cu o serie de exercitii de fitness care au ca scop solicitarea musculaturii abdominale, a celor din regiunea fesiera si a musculaturii picioarelor. Actioneaza intr-o masura mai mica si musculatura din zona bratelor si a spatelui.

Datorita supunerii unui efort fizic care ulterior creste temperatura organismului, mersul pe role este foarte util pentru arderea grasimilor. In timpul acestei activitati este nevoie de o hidratare corespunzatoare.

Pentru obtinerea unor efecte maxime este necesar mersul pe role in pas avansat cel putin o ora pe zi si de cel putin 3 ori pe saptamana. Inaintea fiecarei activitati este indicat realizarea unui program de incalzire de 5-10 minute, iar la final un program de relaxare pe o durata de 10-15 minute. Aceasta activitate poate arde intre 500 si 750 de calorii, la o viteza de 15 kilometri pe ora.

Oricare ar fi obiectivul tau, mersul pe role te poate ajuta sa te mentii intr-o forma fizica si psihica.

Valleus

Add comment